AMD İşlemciler İçin Anakart Tavsiyesi

AMD işlemciler için anakart tavsiyesi verirken, blogumuzun temel amacı olan fiyat/performans politikasından şaşmadan verebileceğim, bütün AMD işlemcilerle uyumlu en ideal tavsiyeler şunlardır;

1- MSI 785GM-E51: Düşük ve sınırlı bütçeler için tam bir fiyat/performans ürünüdür. Barındırdığı özellikler sayesinde her türlü kullanımınıza cevap verecek kapasitededir. Üzerinde dahili olarak Ati Radeon HD 4200 ekran kartı bulunmaktadır. Yeni nesil anakartlar arasında giriş seviyesindedir.

2- ASUS M4A88TD-M: Etkili performansının yanı sıra bütçeye uygun oluşu, yeni nesil oluşu ve geleceğe dönük oluşuyla da dikkat çekiyor. Biraz daha performanslı/geleceğe dönüktür. Üzerinde dahili olarak Ati Radeon HD 4250 ekran kartı bulunmaktadır. Yeni nesil anakartlar arasında orta seviyededir.

3- ASUS M4A88TD-M EVO: ASUS M4A88TD-M ile aralarında çok fazla fark olmamasına rağmen geleceğe uyumu daha yatkındır ve artı olarak üzerinde dahili olarak USB 3.0 desteği bulunmaktadır. Üzerinde dahili olarak Ati Radeon HD 4250 ekran kartı bulunmaktadır. Yeni nesil anakartlar arasında orta seviyededir.

4- Asus M4A89GTD PRO/USB3: Bir anakartta olması gereken herşeyi fazla fazla barındıran ve bilgisayarınız için profesyonel anlamda performans sağlayan bir anakattır. Dahili USB 3.0 desteği, At Radeon HD 4290 ekran kartı ve çift ekran kartı destekleyen yapısıyla profesyonel denebilecek seviyede bir anakarttır. Yeni nesil anakartlar arasında profesyonel seviyesindedir.


Bilgisayar Toplama Rehberi